Opening
Aanbouw Voshaar - de opening en het 40-jarig jubileum
"Ontmoeten en beleven op Buitencentrum de Voshaar"
De rook is letterlijk en figuurlijk opgetrokken. Na vele maanden zwoegen hebben we met iedereen die een handje heeft bijgedragen de klus geklaard. Nadat we een jaar bezig zijn geweest met de voorbereidingen waarbij Paul Koster ons heeft geholpen met het ontwerp hebben we in een half jaar een prachtig bouwwerk weten te realiseren. De aannemer Harry Wennink heeft hier met zijn onderaannemers een mooi visitekaartje achter gelaten.
Door de inzet van vele vrijwilligers, het bestuur en de aanhang van het bestuur hebben we een mooi resultaat bereikt waar we trots op zijn. Mensen bedankt. Of dit nu voor het graven, slopen, schilderen, opperen, timmeren of het poetsen en schoonmaken is elk uurtje heeft zich dubbel en dwars weer terug betaald. Ook dankzij de inbreng, in wat voor een vorm dan ook, van veel bedrijven en leveranciers hebben we zo ver kunnen komen.
Gelukkig hebben veel mensen gehoor gegeven aan de uitnodiging om samen met ons op 31 augustus de nieuwbouw te bewonderen en het 40-jarig jubileum te vieren. Even leek het weer ons dwars te gaan zittten gelukkig was er 's middags af een toe een zonnetje. Ook is de gehuurde klimwand vanwege panne niet gearriveerd. Door snel te schakelen en wat creatieve vrijwilligers hebben we hier snel een andere invulling voor bedacht. De kinderen hebben zich hierdoor prima kunnen vermaken. Zeg nou zelf, leuk die tegels en die glimmende keuken maar een springkussen en een hindernisbaan zijn nog leuker.
Gezien de reacties die we gehoord hebben heeft de Voshaar een zeer geslaagde metamorfose ondergaan. Op deze manier kunnen we de toekomstige gebruikers nog beter ontvangen. En kan men gebruik maken van de fraaie toiletruimtes. Wij bedanken iedereen voor de belangstelling en de giften en zouden het leuk vinden om u als huurders van het terrein en/of gebouw weer te zien. Ook hebben we periodiek een koffieochtend op de zondag daar bent u uiteraard ook welkom. Via de volgende link komt u fotoalbum van de bouw terecht. Let op, de fotoserie van de bouw bestaat uit twee delen!
Ook staat er inmiddels een fotoalbum van de openingsdag op de website. Ook deze bestaat uit twee delen!