Verbouwingsplannen achterzijde

Vorig jaar hadden we al aangekondigd dat we het oude deel van het clubhuis in 2016 nog aan gingen pakken. Om dat dit deel slecht (lees; niet) geïsoleerd was en daardoor in de winter, vanwege de kou, het clubhuis slecht te verhuren is wilden we hier de nodige maatregelen treffen. Dit deel was aan de buitenkant nog voorzien van een houten betimmering met een slechte isolatie. Deze betimmering was na 42 jaar enigzins aan vervanging toe. De betimmering is nu verwijdert en vervangen door een gemetselde muur. Met een goede spouwisolatie en nieuwe raamkozijnen met dubbelglas kunnen we nu ook het gebouw in de winter snel en comfortabel warm stoken. Ook de raamkozijnen aan de voorzijde zijn vervangen. Nu kunnen we ook in de winterperiode ons gebouw meer gaan gebruiken zonder dat we dagen aan het stoken zijn om het lekker warm te krijgen. 

Dankzij de inzet van de Enschedese uitdaging hebben dit project kunnen realiseren. De Enschedese Uitdaging laat zich het best omschrijven als een ‘lokaal bemiddelingsbureau’ dat verbindingen legt tussen mensen; maatschappelijke organisaties uit de Enschedese samenleving en het plaatselijke bedrijfsleven. Voor meer info volg deze link Enschedese Uitdaging. Via deze bemiddeling hebben diverse bedrijven ons ondersteunt met bouwmaterialen of een financiële bijdrage. Met een eigen financiële bijdrage en de ondersteuning van veel vrijwilligers voor het slopen, het grondwerk, het opperen en het opruimen hebben we het project kunnen realiseren. Foto's van ons project kun je bekijken via de volgende link webalbum_verbouwing.

Het bestuur van stichting De Voshaar en uiteraard de gebruikers van ons gebouw en terrein danken de bedrijven, instanties en de vele vrijwilligers voor de bijdrage en de inspanning in welke vorm en mate dan ook die geleverd is om dit project weer voor elkaar te krijgen. De onderstaande logo's zijn van de bedrijven en instanties die hebben bijgedragen. Door op het logo te klikken kunt u de website van deze sponsors te bezoeken. 

 

 Compilatie achterwand

 

 Knop EnschedeseUitdaging Knop Vaillant Knop Raedthuys

Knop Roelofs Knop BMN Knop Raab Karcher

Knop Pilkington Knop OnderhoudPlus Knop Paul Koster

Knop Pure Energie