Winterkamp 2016

 

Op woensdag 27 en donderdag 28 december hebben we voor diverse werkzaamheden in en aan het gebouw en op het terrein weer veel hulp gehad van een groep harde werkers. Dit jaar hadden we prachtig weer. lage temperaturen en een zonnetje. Voor de buitenklussen is dit ideaal.

Onze voorraad brandhout is weer goed aangevuld, de langere stammen zijn nu allemaal afgekort tot circa 30 cm. Voor onze huurders wordt het nu eenvoudiger om het hout voor het kampvuur te kloven (en het droogt nu sneller!). Er is een stroomkabel vanuit het clubhuis naar het houthok ingegraven. Hier hebben we nu een stopcontact gemaakt voor onze huurders die stroom tijdens het kamperen nodig hebben. En is er verlichting in en buiten het houthok aangebracht. Op het terrein van onze buren (de Edwina van Heek stichting) hebben we een kampeerterreintje opgeschoond. Dit terrein willen enkele keren per jaar gaan gebruiken voor kleine groepen die wat 'rustiger' willen kamperen. Daarnaast zijn er ook nog enkele kleinere klussen geklaard. 

's Avonds was het lekker toeven bij een warm kampvuur, en na een koud nachtje in de slaapzak hadden we donderdagochtend een lekker engels ontbijt klaar staan. Sommige bikkels hebben zelfs (met nachtvorst) onder een tarp geslapen!

Met dankzij de vele helpende handen mogen we terug kijken op twee productieve dagen. Wederom dank aan iedereen die daar aan heeft bijgedragen.

Peter Hoomoedt,

namens het bestuur van de Voshaar

Winterkamp 2016 10 Winterkamp 2016 18 Winterkamp 2016 20