Nationale vrijwilligersdag NLdoet 2017

Het Oranje Fonds heeft op 10 & 11 maart 2016, samen met duizenden organisaties, NLdoet 2017 georganiseerd. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. 

Op de Voshaar hebben we op zaterdag 11 maart dankbaar gebruik gemaakt van de inzet van vrijwilligers.  Dit jaar zaten de weergoden ons mee, onder lente-achtige omstandigheden zijn ook op de Voshaar de handen weer flink uit de mouwen gestoken. Met circa 25 personen hebben we diverse klussen opgepakt en geklaard. Met vereende krachten zijn een paar grote bomen omgzaagd en getransporteerd, het heideveld is opgeschoond, een sloot is vrij gemaakt van jonge boompjes. En ook aan het clubgebouw en de terrininrichting zijn diverse klusjes verricht.

Mede dankzij het mooie weer en de prima catering was de stemming opperbest. Dit vertaalde zich aan het einde van de dag in een prima resultaat: alle werkzaamheden waren rond een uur of drie gereed. Waardoor er nog wat  tijd overbleef om onder het genot van een drankje nog even de werkdag door te nemen.  Via de volgende link, webalbum_NLdoet2017, kom je in het fotoalbum terecht met enkele leuke foto's van deze dag. 

We bedanken iedereen, jong en oud, voor de enorme inzet en misschien tot volgend jaar!

 Voshaar NLdoet 2017