NLdoet 2018

Ook de Voshaar doet dit jaar op zaterdag 10 maart weer mee met NLdoet

Wat is NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

We hebben al een flink aantal aanmeldingen, echter we hebben ook nog de nodige klussen. Waaronder het opschonen van de heideveldje, het opschonen van twee drinkpoelen, aanplant van stuiken en daarnaast nog meerdere kleinere klussen  Hier kunnen we wel de nodige handjes gebruiken. Dus voel je niet gehinderd om ook te komen helpen.

Aanmelden kan via onze secretaris Hans van de Meene: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of via de website van het Oranjefonds.