Brandhout

Omdat we afgelopen winter veel sparren hebben moeten kappen vanwege de 'Letterzetter' hebben we nu nog veel brandhout in voorraad.

We hebben nu teveel brandhout en vinden het jammer om dit kapot te laten gaan.  Dit naaldhout is uitermate geschikt voor de buitenkachel, vuurkorf en - schaal in de tuin.

Wie belangstelling heeft kan op de Voshaar brandhout komen halen. Wij zagen het voor jullie op lengte's van circa 25/30 cm. Je zult wel zelf moeten kloven.

Voor het hout willen wij wel een kleine vergoeding ontvangen. Je moet hierbij denken aan € 20,- per m3. De opbrengst gaat naar de stichting en gebruiken wij onder andere voor de aankoop van nieuwe aanplant (bosplantsoen). Als je meer wilt geven mag dat uiteraard, des te meer planten wij kunnen aankopen of andere zaken aan kunnen schaffen t.b.v het behoud van het terrein.

 

Als je belangstelling hebt horen wij dat graag. Op zaterdag 16 november zijn wij op de Voshaar dan kun je langs komen om wat op te halen. Tijdens het winterkamp (28 en 29 december) zijn wij ook aanwezig. Als je belang hebt en op één van deze dagen langs wilt komen bel mij dan even. Als je één van deze dagen niet kunt kunnen we eventueel een andere afspraak maken.

Met vriendelijke groeten, Peter Hoomoedt (06-46170193)